Huisliften

Huisliftinstallateur Tongeren - All Lift Engeneering

De Home - Mylift is een hydraulische hefplatform dat de toegankelijkheid in nieuwe of gerenoveerde gebouwen optimaliseert.
Ze verbetert de kwaliteit van het alledaagse leven voor duizenden mensen door alle hindernissen uit de weg te gaan.

De installatie ervan behoeft geen grote structurele veranderingen in het gebouw, de liftput en de kophoogte op het hoogste niveau zijn vereenvoudigd, een maximale veiligheid is gegarandeerd.
Haar elegante design integreert zich op een harmonische wijze in uw woning, er bestaat een brede waaier aan kleuren en benodigdheden.

Elke Home -Mylift is uniek, op maat in functie van de beschikbare ruimte en haar implementatie, het hefplatform integreert zich op een harmonische wijze met haar omgeving, de lift wordt standaard geleverd met drukknoppen in braille en een handleuning.

Zij is gemakkelijk te installeren en is zeer profijtelijk vanwege de lage aankoop en onderhoudskosten, zij is stijlvol en beantwoordt aan al uw verwachtingen, zowel inzake de uitgebreide standaard uitrusting, de variëteit aan kleuren, de toebehoren als combinatiemogelijkheden.

All Lift Engeneering

Vakgebieden: huislift

All Lift Engeneering contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar All Lift Engeneering. Commeriƫle berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.